Att ta hjälp med städ eller inte?

Har alltid tyckt att det verkar så fruktansvärt onödigt att ta hjälp med städ från ett företag. Jag menar så lång tid tar det ändå inte att städa, vad är problemet med att göra det på egen hand. Det var i alla fall vad jag först tänkte men sen när jag började fundera lite mer på det så insåg jag faktiskt fördelarna. Det beror nog mycket på Rufus också, min hund som fäller något otroligt, så egentligen behöver jag städa varje dag men det varken hinner eller orkar jag med. Brukar dra lite lätt med dammsugaren men sen när det kommer till den mer ordentliga veckostädningen som behöver göras orkar jag inte riktigt med det. Brukar skjuta upp det och strunta i att göra det, vilket jag sedan insåg inte alls var så värst bra. Så i och med det fick jag erkänna mig besegrad och ringa för första gången till en städfirma, VÄLaSTÄDAT, och boka tid för städhjälp.

Såhär i efterhand förstår jag inte riktigt varför jag var emot det innan. Det var inte alls så farligt dyrt, gick snabbt och dessutom fick VÄLaSTÄDATs städare det betydligt renare än vad jag får när jag städar själv. Så det kan jag inte säga så mycket mer om, förutom att jag faktiskt nu kan rekommendera att ta hjälp med städ istället för att göra det själv, oavsett om du har hund eller inte. Tänker att det nog är samma sak om du har barn och full upp, att det kan vara bra med lite städhjälp.

Du gillar kanske också...