Dags att bygga nytt

Jag har funderat länge på om jag skall bygga nytt hemma. Kanske inte helt nytt utan snarare att bygga om lite grann. Jag har ett uterum som jag funderar på om jag skall se till att isolera, sätta in nya spottar, måla vitt och inreda så fint som det bara går. 

Grejen med detta är att jag klarar nog inte av att göra allt själv utan jag måste nog ta till en byggfirma som hjälp. Som tur är så jobbar min släkting på Lhck Bygg i Jönköping vilket innebär att jag känner den personen som skall bygga om i alla fall. Med tanke på att det finns en hel del klåpare där ute så skall man vara glad att man känner några snickare. Såg ett utomordentligt exempel igår på programmet fuskbyggarna. Stackarn som var drabbad hade anlitat ett företag som hade 47 konkurser bakom sig. Man kan ju tänka hur duktiga de var på sitt jobb :/

Oavsett så måste jag komma till skott någon gång och se till att ta att bygga om någon gång. Annars så lär det väl sluta vid ett blogginlägg bara. Nu skall jag bara övertala min fru också. Det kan vara nog så svårt…

Du gillar kanske också...