De har äntligen slipat betonggolvet

Vi har ett betonggolv på jobbet som är allt annat än snyggt. Eller det var allt annat än snyggt tidigare i alla fall. Från och med igår så är det faktiskt riktigt snyggt. Innan så var det helt slitet och väldigt tråkigt och såg dammigt ut hela tiden, men sen hade de tydligen bestämt sig för att fixa det. Och det gjorde de genom att ta hjälp med betongslipning vilket de gjorde via Golvsliparna Sweden AB i Norrköping.

Enda nackdelen med det hela är att de inte valde platinumversionen. För betongslipning finns i så många olika former och olika omfattning där det inte är så farlig prisskillnad mellan dem. Därför tänker man att de skulle göra det ordentligt när de väl gjorde det, men nej det gjorde de inte utan det blev istället att de tog den med minst slipning. Men det blev i alla fall betydligt snyggare, så lite effekt hade den där betongslipningen ändå, det måste jag ge dem.

Har ett betonggolv i botten på lägenhetsbyggnaden hemma i källaren som är så otroligt fult och det skulle verkligen behöva slipas. Men det är ju upp till fastighetsägarna att ta tag i att fixa. Tänker att jag kanske kan tipsa dem om Golvsliparna Sweden AB och att de kan komma och fixa golvet. Så blir det upp till dem att välja om de vill anlita dem eller inte. Eller så kanske jag bara ska strunta i det och låta det vara som det är, för så störande är det faktiskt inte.
Det är ändå bara ett betonggolv.

Du gillar kanske också...