Det här med att anlita byggfirmor

Jag är inte så mycket för att anlita byggfirmor egentligen, för tycker att det som går att göra på egen hand ska göras på egen hand. Men det är inte bara det som betyder något, att göra det själv, men det är roligt att känna att man har lyckats göra det helt och hållet på egen hand. Och så kan man känna sig stolt för det. Ändå vet jag att när det gäller stora projekt så är det ett måste att ta hjälp av en byggfirma, för att riskerna för att det rasar eller för att det blir total katastrof är så stor då.

När jag skulle renovera köket var jag till exempel tvungen att ta hjälp av hantverkare och snickare från en byggfirma för hade aldrig klarat av att göra det på egen hand. Det är inte ens tillåtet för det behövs behörighet för vatten och el vilket jag verkligen inte har. Det är det som är så svårt med renoveringar av badrum och kök, att de inte gör att göra på egen hand. Så jag tog hjälp av KMB Mark & Byggentreprenad och jag tycker att de gjorde ett bra jobb. Det blev nästan så att de omvandlade mig från att inte tycka om byggfirmor till att göra det, men bara nästan. Köket blev helt fantastiskt snyggt och precis så som jag ville ha det så är supernöjd. Men tycker ändå att det är bra att göra lättare bygg och snickeri på egen hand istället för att anlita ett byggföretag.

Så trots att jag inte själv tycker att man ska anlita företag för att sköta snickeriet åt en så kan jag starkt rekommendera KMB Mark & Entreprenad om ni ska göra ett större projekt och verkligen behöver professionell hjälp.

Du gillar kanske också...