Det här med energiberäkning och energiförbrukning

Har funderat lite på det här med energiförbrukning och hur mycket det går åt egentligen. För jag tycker att det är ganska dyrt med elräkningen och skulle gärna vilja få lite mer koll på vad det mer exakt är som drar el och om jag kan göra någonting för att minska den. Det jag har hört att man kan göra är en energiberäkning där de kontrollerar fastigheten för att man ska kunna få det tydligare svart på vitt vad det egentligen är som drar el för att man på det sättet ska kunna minska förbrukningen.

Var inne och läste på Energiberäknarens hemsida där det stod om energiberäkning, hur det går till och vad man kan göra för det. De kan skicka hem någon som kollar igenom fastigheten och tänker att det kan vara en ganska bra sak att göra. Så tänker att jag nog ska ringa dem och kolla om de kan komma hem till mig och fixa för att få lite ordning på elförbrukningen. Kanske kan de ge lite mer tips och råd också, det brukar funka bra så när man ser till att få hjälp av utbildad personal. Får väl se hur det blir med det nu, men Energiberäknaren ska jag i alla fall ringa så ser vi vad mer som händer.

Du gillar kanske också...